Γιώργος Γουγουλάκης & Έφη Κοντοπούλου Οι Συναπόφοιτοί μας μεταμορφώνουν τον κήπο του Νηπιαγωγείου!

Ο χώρος που φιλοξένησε τις πιο γλυκές μας σχολικές αναμνήσεις άλλαξε μορφή!
Το αγαπημένο μας Νηπιαγωγείο μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά υπό τις αρχιτεκτονικές οδηγίες του Γιώργου Γουγουλάκη (Class of ’03), Αρχιτέκτονα/Transportation & Automobile Designer & της Έφης Κοντοπούλου (Class of ’01), Αρχιτέκτων & Managing Director στην εταιρεία ‘Παρκοτεχνική’.

Η ανάπλαση του κήπου του Νηπιαγωγείου είχε ως στόχο τη δημιουργία ενός χώρου σύγχρονου και λειτουργικού, όπου τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, να εξελίξουν δεξιότητες (κηπουρική, κεραμική κ.α.) και, φυσικά, να παίξουν!
Μέσω μιας “κρυφής” διαδρομής οριοθετούνται οι “ζώνες” παιχνιδιού & υπαίθριων δραστηριοτήτων με εύκολη πρόσβαση στα παιδιά και τους νηπιαγωγούς.

Η νέα αυτή “χάραξη” δημιουργεί χώρους συνάθροισης ανεξάρτητους ο ένας από τον άλλον, προκειμένου να εξυπηρετώνται οι ανάγκες διδασκαλίας και κοινωνικοποίησης μικρότερων ομάδων παιδιών.
Τέλος, με σεβασμό, πάντα στα παιδιά και στο περιβάλλον επιλέχθηκαν παιχνίδια και εξοπλισμός, τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design