Skip to main content

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Doukas Christmas Bazaar 2022🩸All We Need Is Bloo·D🩸

❤🩸 All We Need Is Love – All We Need is BlooD ❤🩸

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, της κοινωνικής ευαισθησίας και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, τον Αθλητικό Σύλλογο –  ΑΣΕΔ και το Σύλλογο Αποφοίτων – ΣΑΕΔ διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα ΛΓ4, στο ισόγειο του κτηρίου Γυμνασίου – Λυκείου.

Εάν είστε από 18 έως 65 ετών, χωρίς πρόβλημα υγείας και ζυγίζετε πάνω από 50 κιλά, σας περιμένουμε στο ισόγειο του κτηρίου Γυμνασίου – Λυκείου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Είναι σημαντικό να είστε ξεκούραστοι και να έχετε φάει ένα ελαφρύ γεύμα. Αίμα μπορείτε να δίνετε κάθε 3 μήνες. Η διαδικασία κρατάει 10-20 λεπτά, είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Κατά την προσέλευσή σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών. Για την καλύτερη οργάνωση κι εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού ηλεκτρονικά, ΕΔΩ

Και μην ξεχνάτε! Μία  μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει να σώσει τη ζωή τριών συνανθρώπων μας.