“Καταιγίδα” χρυσού από τα κορίτσια της Γενικής Γυμναστικής με την υπογραφή της Κ. Μπαδρά ’15

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως μέσα από μια… Καταιγίδα μπορεί να βγει… χρυσάφι;

Τα κορίτσια της Γενικής Γυμναστικής του ΑΣΕ Δούκα έχουν τη σωστή απάντηση καθώς η παρουσία τους στο EGO Hellas Gym for Life Challenge 2022 τους έφερε και πάλι στην κορυφή!

Μέσα από μια εντυπωσιακή χορογραφία, που επιμελήθηκε η Απόφοιτος Κωνσταντίνα Μπαδρά ’15 υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών Φ.Α. Φωτεινής Πανώργιου και Όλγας Αξιώτη, οι αθλήτριες μας «μάγεψαν» το κοινό και κατετάγησαν στις «χρυσές ομάδες» της διοργάνωσης.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Διαβάστε Ολόκληρο το Άρθρο ΕΔΩ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design