Μαζί στα θρανία, Μαζί στη Ζωή

Σε μια σεμνή αλλά άκρως εντυπωσιακή Τελετή Αποφοίτησης οι Απόφοιτοι της Χρονιάς 2021, έδωσαν τα χέρια και υποσχέθηκαν, το τέλος της σχολικής ζωής να είναι παρά μόνο η αρχή της πιο ουσιαστικής και Δυνατής Σχέσης Ζωής.
Μιας σχέσης που δεν γνωρίζει σύνορα και δεν οριοθετείται, γιατί κοινός παρονομαστής σε αυτήν την σχέση θα είναι πάντα οι κοινές Αξίες Ζωής, τα κοινά Ιδανικά και οι Γνώσεις.
Γιατί από την Ζωή δεν αποφοιτάς ποτέ. Και ζωή σημαίνει να συνεχίζεις, να προχωράς, να προδεύεις!

“Να είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε την ευτυχία!”

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design