Παράδειγμα Έμπνευσης και Δημιουργίας ο Δικός μας Γιώργος Γουγουλάκης

Ο καθιερωμένος ετήσιος θεσμός των Interiors Awards βραβεύει τους χώρους που σχεδιάστηκαν για τον άνθρωπο με γνώμονα το Τρίπτυχο |Δημιουργία| Εμπνευση| |Όραμα|! Σε μια χρονιά που η στροφή προς το “εσωτερικό” του σπιτιού απέκτησε μεγαλύτερη σημασία, τα Interior Awards βράβευσαν τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν χώρους για κάθε πλευρά της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας! Στην φετινή σεμνή αλλά εορταστική τελετή βράβευσης ξεχώρισε ο Δικός μας Γεώργιος Γουγουλάκης με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Lab4 architects, λαμβάνοντας το Silver Award στην Κατηγορία Workspace Interior/Health, fitness and wellness interior, αποτελώντας αντιπροσωπευτικό παράδειγμα *Έμπνευσης* & *Δημιουργίας* για τον κλάδο.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design