Πρόγραμμα Υποτροφιών “Stelios Scholarships”

Για 7η χρονιά, με την πολύτιμη υποστήριξη του Συναποφοίτου μας, Sir Στέλιου Χατζηιωάννου ’84, (Stelios Philanthropic Foundation – www.stelios.org), 2 πλήρεις 100% Yποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης θα χορηγηθούν στους μαθητές που ολοκληρώνουν, φέτος, τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να φοιτήσουν στο International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ξεκινώντας τη φοίτησή τους στο προπαρασκευαστικό τμήμα PRE-IB της Α’ Λυκείου.

Για τη χορήγηση των υποτροφιών “Stelios Haji-Ioannou” λαμβάνονται υπόψη ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Υποτροφιών “SteliosHaji-Ioannou” θα πρέπει να ικανοποιούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

√ να έχουν σαφή προσανατολισμό για φοίτηση στο Πρόγραμμα ΙΒ

√ τρέχουσα βαθμολογία του α’ τετραμήνου Γ’ Γυμνασίου 19 και πάνω

√ να έχουν τελικό βαθμό Β’ Γυμνασίου 19 και πάνω

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις των Υποτροφιών “Stelios Haji-Ioannou” οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.

Για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://doukas.gr/neoi-mathites/ypotrofies/


Προτεραιότητα θα δοθεί σε αιτήσεις υποψηφίων με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα.

Οι Υποτροφίες Stelios έχουν διάρκεια 3 χρόνια, μέχρι την ολοκλήρωση φοίτησης του υποτρόφου από το Πρόγραμμα ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, και υπόκεινται στον εσωτερικό κανονισμό των υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design