Η Απόφοιτός μας, Σοφία Βάγια, Πρώτη των Πρώτων

Το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει δικηγόρος και το πραγματοποίησε ανοίγοντας πανηγυρικά πρώτη την πόρτα της Νομικής Αθηνών!

Ο λόγος για την απόφοιτο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Σοφία Βάγια, η οποία είναι η «Πρώτη των Πρώτων» σημειώνοντας με  τα 19.866 μόρια που συγκέντρωσε μία από τις καλύτερες βαθμολογίες όλων των εποχών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σε όλη την πολύχρονη σχολική της ζωή στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η Σοφία είχε πάντα μία σταθερή ανοδική πορεία. Κάθε χρόνο μάλιστα, λάμβανε υποτροφία από το σχολείο τόσο για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις όσο και για τις ποικίλες συμμετοχές της σε εξωδιδακτικές δραστηριότητες που εμπλούτισαν την προσωπικότητά της με χρήσιμες δεξιότητες για ολόκληρη τη ζωή της.

Με την επιτυχία της αυτή, απέδειξε πόσο σημαντική είναι η προσήλωση στον στόχο αλλά και η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα εμπόδια, όπως αυτά που προέκυψαν τα δύο τελευταία πρωτόγνωρα χρόνια της πανδημίας.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Στην αρχή χάρηκα γιατί με την καραντίνα μπορούσα να ξεκλέβω κάποιες λίγες ώρες την ημέρα για ξεκούραση, αλλά μετά τα Χριστούγεννα ψυχολογικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα» δηλώνει.

Η Σοφία αποτελεί τη φωτεινή απόδειξη ότι οι γνώσεις δεν είναι το μόνο απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία. Με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, απαράμιλλο ήθος και ικανότητες 21ου αιώνα, επιβεβαιώνει την πεποίθηση του Σχολείου της ότι οι δεξιότητες και οι αξίες συμπληρώνουν τις γνώσεις και οδηγούν στην επίτευξη των στόχων. 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design