Τελετή Αποφοίτησης Γ’ Λυκείου & International Baccalaureate

Από τα χρόνια της αθωότητας στα χρόνια της νεότητας!

Σε μια άκρως συγκινητική τελετή αποφοίτησης οι Απόφοιτοι της Χρονιάς 2022, έδωσαν τα χέρια και υποσχέθηκαν, το τέλος της σχολικής χρονιάς να είναι παρά μόνο η αρχή για ένα νέο κεφάλαιο ζωής γεμάτο από τους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες τους, που σε λίγο θα γίνουν πραγματικότητα!

Αυτή η τελετή αποφοίτησης είναι μια μεγάλη γιορτή για την απίστευτη δύναμη που άντλησαν οι απόφοιτοι τα δύο τελευταία χρόνια.

Μια δύναμη που μπορεί να διαταράχθηκε από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας
αλλά διατηρήθηκε μέχρι τέλους
και διαμόρφωσε αυτές τις μοναδικές προσωπικότητες.

“Είστε Όλοι Εξαιρετικοί!”
Συγχαρητήρια!


Την τελετή αποφοίτησης προλόγισε ο Πρόεδρος του ΣΑΕΔ Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε για την Δική μας μεγάλη Οικογένεια, τους Αποφοίτους, που τους ενώνουν κοινές αξίες και ιδανικά.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design