Το Βραβείο “Απόφοιτος της Χρονιάς 2021” στην Ράνια Σβορώνου

Η Ράνια Σβορώνου (Τάξη 2006) είναι η φετινή “Απόφοιτος της Χρονιάς 2021”!

Μπορεί η ζωή να τα έφερε αλλιώς και η Ράνια να βρίσκεται στην Αμερική, όπου εργάζεται από την θέση της Design Director (IBM) αλλά ο Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα καταφερε να την βραβεύσει!

Το βραβείο έλαβε ο αδερφός της Ράνιας, Αλέξανδρος, επίσης Απόφοιτος ΕΔ από τα χέρια του Διευθύνοντα Συμβούλου, Κωνσταντίνου Δούκα.

Σε ένα πεδίο άκρως ανταγωνιστικό η Ράνια ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια για την σταθερά ανοδική της πορεία και προπάντων το ήθος και τον επαγγελματισμό της!

Η Ράνια Σβορώνου ξεκίνησε την καριέρα της ως γραφίστρια στην Αθήνα, ύστερα σπούδασε και δούλεψε στο Λονδίνο και πλέον είναι Διευθύντρια Σχεδιασμού στα κεντρικά γραφεία της IBM στη Νέα Υόρκη, έχοντας ήδη κερδίσει τον τίτλο μιας από τις γυναίκες κάτω των 30 ετών που καθορίζουν τις ψηφιακές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο. Κατέχει μεταπτυχιακό στον σχεδιασμό αλληλεπίδρασης από το London College of Communication, University of the Arts London και πτυχίο στην γραφιστική από το Northumbria University, Newcastle Upon Tyne. Είναι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις TEDx και σε παγκόσμια συνέδρια τεχνολογίας, όπως επίσης και φιλοξενούμενη λέκτορας και μέντορας για το design και την επιχειρηματικότητα σε μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς. Στόχος της; Να βοηθήσει στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στο design και στις επιχειρήσεις και να ενδυναμώσει περισσότερες γυναίκες για να εισέλθουν στον κόσμο του design και της τεχνολογίας.Η Ράνια έχει αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία, συγκαταλέγοντάς τη στην λίστα του Business Insider “Top 40 rising stars of Madison Avenue” όπου καινοτομούν στον χώρο της διαφήμισης. Επίσης, ήταν η νικήτρια στην κατηγορία του Design, στα φετινά Greek International Women Awards, όπου διακρίνονται Ελληνίδες που διαπρέπουν ανά τον κόσμο για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα.Έχει δώσει συνεντεύξεις και εμφανιστεί στους The Times, BBC, Fortune, Huffington Post, The DRUM, People, TechCrunch, Gala Magazine, Η Καθημερινή και σε πολλά ακόμα.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design