20 Διακεκριμένοι – Καταξιωμένοι Επαγγελματίες Απόφοιτοι ενημερώνουν τους μαθητές στο Doukas Career Day 2022

Κάθε χρόνο εδώ και 30 περίπου χρόνια, πραγματοποιείται στο σχολείο μας η Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης, μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του τμήματος ΣΤΕΠ, που συμπληρώνει στο επίπεδο της πληροφόρησης την όλη διαδικασία διαχείρισης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Σε μια εποχή που τα επιστημονικά δεδομένα εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και νέα επαγγέλματα συνεχώς αναδεικνύονται, 20 Διακεκριμένοι – Καταξιωμένοι Επαγγελματίες Απόφοιτοι ενημερώνουν τους μαθητές για τον δυναμικό κόσμο της αγοράς εργασίας.

Φέτος, Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Συναπόφοιτός μας Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης ’08, Co-founder & CEO του Wealthyhood, ενώ ο Κίμων Ευαγγελάτος ’96, Δικηγόρος, η Λήδα – Παναγιώτα Αλέπη ’97, Σύμβουλος Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Μαρία Φινοκαλιώτη ’95, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, η Ειρήνη Κάλλη ’11, Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΔ, ο Παναγιώτης Φίλντισης ’98, Φυσικός – Διευθυντής Σχολικής Μονάδας – Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Φ, ο Βασίλης Βασιλάκης ’98, Πολιτικός Μηχανικός, η Μυρτώ Ξώπαπα ’07, MAS ETH Zurich | ΜΤΕΕ | Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Ιδρύτρια & Διευθύνων Σύμβουλος του MX-ARCHITECTURE, ο Γεώργιος Ατσαβές ’85, Τοπογράφος Μηχανικός. M.Sc. Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, ο Βασίλης Αγγελάκης ’85, Υπεύθυνος Διαχείρισης Προγραμμάτων  στο Ινστιτούτο Prolepsis, ο Δρ. Δημήτριος Μπεσίνης ’01, MD, MSc, PhD, FEBO Χειρουργός Οφθαλμίατρος, η Βιβή Τσεβελέκη ’95, Chief Operating Officer Theracell Advanced Biotechnology, η Σύλα Πέτρου ’99, Λογοπαθολόγος – Λογοθεραπεύτρια, η Μαρίκα Ρέλλα ’96, Group CFO του ομίλου UNISON Facility Services, ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος ’00, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Χαρτοφυλακίου  και Περιουσίας της Trastor ΑΕΕΑΠ, η Αλεξία Κωτσή ’01, Co-Founder & CEO Funkmartini  & Country Manager Uala GR, η Μαρία Στεφανίδη ’97, Παραγωγός Διαφημιστικών Ταινιών στην Stefi Productionsη Χριστίνα Βασιλικού ’95, Visitors Experience Director Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Άγγελος Τριανταφύλλου ’01, Συνθέτης-Ηθοποιός, ο Ανέστης Παπακωνσταντίνου, Destination Wedding Photographer θα πλαισιώσουν τα υπόλοιπα επιστημονικά Πάνελ.

Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα του Career Day
Δείτε ΕΔΩ τα Βιογραφικά των Ομιλητών

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design