Σπύρος Πολιτόπουλος | European Comission

Ένα υπέροχο…νομικό μυαλό στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή!

Ο Νομικός μας Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Απόφοιτος μας Σπύρος Πολιτόπουλος, εξήγησε με τον πιο γλαφυρό τρόπο στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, που παρακολούθησαν την ομιλία του στο Innovatorium του Σχολείου, το νομικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία των Νομικών Προσώπων – Φορέων, (πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διεθνείς οργανισμούς), τα οποία εδρεύουν στην Ευρώπη.

Η συγκλονιστική ομιλία του Αποφοίτου μας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το πρωτοποριακό Συμβουλευτικό Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τον καινοτόμο θεσμό “Ιστορία, Πολιτισμού & Επιστήμης Βήμα”, και έδωσε στους μαθητές την δυνατότητα να οραματιστούν την δική τους ευρωπαϊκή επαγγελματική προοπτική.

Ο Σπύρος είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Αγγλικό & Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το University of Essex (2002) και κάτοχος Master στο Εμπορικό Δίκαιο από το Cardiff University (2005). Η κύρια αρμοδιότητα του στην Κομισιόν είναι η νομική προετοιμασία και διαπραγμάτευση των Προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το 7ετές Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα της ΕΕ «Ορίζοντας 2020» αλλά και η παροχή νομικής υποστήριξης στις κεντρικές και άλλες υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design