Καθημερινή: Η Ηγέτιδα Ράνια σε έναν κόσμο που αλλάζει

Σε αυτή την ειδική έκδοση της «Καθημερινής» και του Women On Top, λοιπόν, φιλοξενούνται Ηγέτιδες – Γυναίκες με σημαντικές θέσεις στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της Ελλάδας, που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Ανάμεσά τους, η Συναπόφοιτός μας, Ράνια Σβορώνου, περνάει το δικό της μήνυμα για τις Γυναίκες και την Δύναμη της θέλησης, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει η λέξη “απίθανο” είναι κάτι που “Απλά δεν έχει συμβεί ακόμα”!


Η Στέλλα Κάσδαγλη, είναι συγγραφέας και συνιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Έχει τιμηθεί με το Social Impact UK Alumni Award και τα βιβλία της κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design