Αλεξάνδρα Στράτου | 3D Design Workshop

Ένα Workshop λίγο διαφορετικό από τα άλλα…

Η καταξιωμένη Απόφοιτος μας και Industrial designer Αλεξάνδρα Στράτου μύησε ως Visiting Lecturer τους μαθητές του Doukas BTEC Foundation in Art & Design στον μαγικό κόσμο του 3D Design μέσα από τα 2 Workshops που πραγματοποιήθηκαν στο Σχολείο μας στις 10 & 23 Φεβρουαρίου και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

Πρωταρχικός στόχος του σεμιναρίου ήταν να παρουσιάσει στους μαθητές τις βασικές αρχές της τρισδιάστατης απεικόνισης και κουλτούρας και να ενθαρρύνει την ομαδική εργασία.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους 3D καλλιτεχνικό portfolio μέσα από τις μορφές και τις φόρμες που επέλεξαν να επεξεργαστούν.

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Στράτου:

Η Αλεξάνδρα Στράτου αποφοίτησε το 1992 με B.F.A. στο Βιομηχανικό Σχέδιο από τη Σχολή Σχεδίου του Ρόουντ Άιλαντ. Από το 1992 έως το 1995 εργάστηκε στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Το 1995 σε συνεργασία με την Δανάη Στράτου και τη Στέλλα Κωνσταντινίδη ίδρυσε την καλλιτεχνική ομάδα D.A.ST. και μαζί ολοκλήρωσαν το πρώτο Ιnstallation με την ονομασία “Desert Breath” το 1997 στην αιγυπτιακή έρημο. Το 2001 αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Ένωση (AAdipl).

Σήμερα η Αλεξάνδρα διδάσκει αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ως βοηθός Kαθηγητή στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ίδια κατόρθωσε να εγκαθιδρύσει την δική της αρχιτεκτονική «λογική» στην Αθήνα ήδη από τις αρχές του 1993 και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ποικίλες κλίμακες από μικρές 3D κατασκευές έως και κτίρια.

 

Find out more about Alexandra Stratou @ http://www.askarchitects.org/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design