Γιάννης Παπαδάκης | The EVELINE movie

Ένας Μετα – Αποκαλυπτικός Σκηνοθέτης μας παρουσιάζει την πρώτη ταινία του!

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη κινηματογραφική προβολή της αγγλόφωνης ταινίας “Eveline” του Αποφοίτου μας Γιάννη Παπαδάκη στο Θέατρο του Δαΐς.

Οι 200 προσκεκλημένοι υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά την κινηματογραφική άφιξη της ταινίας και λίγο πριν την έναρξη το cast των ηθοποιών πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη θεατρική εισαγωγή στο έργο.

 

 

Ο σκηνοθέτης μας φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τη Φωτογραφία και τα Σκηνικά της ταινίας.

“Πριν από δύο χρόνια, ένας καταστροφικός ιός εξαφάνισε το 97% του παγκόσμιου πληθυσμού. Όσοι κατόρθωσαν να επιβιώσουν κατέφυγαν σε υπόγειες βάσεις. Μερικοί από τους τελευταίους επιζώντες, οι κάτοικοι μιας υπόγειας βάσης στη λίμνη Κάρτερ του Κολοράντο, προετοιμάζονταν για το ετήσιο party τους, όταν κάτι πάει εντελώς στραβά… Και τότε θα αναγκαστούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επιβιώσουν….”

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design