Πάνος Ισμαήλος | “Ismailos connected”

“Ismailos connected” | Το πρωτοποριακό app που ανοίγει παγκόσμια φτερά!

Η νέα γενιά των Αποφοίτων μας σίγουρα κοιτάει…. μπροστά! Εξού και η ιδέα του Αποφοίτου μας, Πάνου Ισμαήλου, το «Ismailos connected», ένα app που στόχο έχει κυριολεκτικά να σου λύσει τα χέρια, στην περίπτωση που το αυτοκίνητο Mercedes ή Smart σου, παρουσιάσει κάποια βλάβη!

Ο πελάτης συνδέεται σε real time απευθείας τόσο με την αντιπροσωπεία όσο και με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της «A. Iσμαήλος A.E.» έχοντας την δυνατότητα να στείλει φωτογραφίες και κείμενο, προκειμένου να του παρασχεθούν «οι πρώτες βοήθειες» ή να εκπέμψει «SOS»!

Με την δημιουργία ξεχωριστού προφίλ χρήστη, ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για τις ημερομηνίες που πρέπει το αυτοκίνητο του να περάσει KTEO, να κάνει το επόμενο service ή να ανανεώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, ενώ παράλληλα με την επιλογή «Κοντά μου» μπορεί να αναζητήσει το πλησιέστερο ATM, βενζινάδικο, φαρμακείο, νοσοκομείο κ.α.

Οι «ξεχασιάρηδες» μπορούν με την επιλογή «Tοποθεσία Στάθμευσης» να αποθηκεύσουν το σημείο που πάρκαραν ως στίγμα και στη συνέχεια με την χρήση του κινητού τους τηλεφώνου να οδηγηθούν πίσω στο όχημα τους.

H εφαρμογή έχει ως στόχο να ενσωματωθεί στις επιχειρήσεις του κλάδου των αυτοκινήτων στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Στην διαμόρφωση του “Ismailos connected” έχει συμμετάσχει μεγάλη ρουμανική εταιρία με εξειδίκευση στον τομέα των εφαρμογών, αλλά ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα είναι ο Πάνος Ισμαήλος, γεγονός που επιβεβαιώνει τη γνωστή ρήση που λέει ότι οι Έλληνες όταν θέλουν μπορούν να διακριθούν!

«Όλα αρχίζουν από τους πελάτες της A. Iσμαήλος A.E. οι οποίοι μας στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια. Eίμαστε έτοιμοι να τους προσφέρουμε κάτι πρωτοποριακό και σε αυτούς θα βασίσουμε την συνολική εξέλιξη του εγχειρήματος».

«Tο ελληνικό app είναι βασισμένο στο Customer Relationship Management και ο σκοπός του είναι να λειτουργήσει συμπληρωματικά με ό,τι λανσάρουν τα εργοστάσια. Άλλωστε, βασικός στόχος, είναι η πώληση της εφαρμογής και σε άλλες χώρες, ώστε να ενταχθεί στην καθημερινότητα των dealers, ανεξαρτήτως μάρκας, στις εκάστοτε τοπικές αγορές».

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design