Στις 31 Μαΐου οι Εξετάσεις Υποτροφιών Εκπαιδευτηρίων Δούκα & ‘Stelios’

Αγαπητοί Απόφοιτοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι 3 + 1 Υποτροφίες για τη φοίτηση νέων μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΒ, μπορούν ακόμα να γίνουν Δικές σας!

Μετά από αρκετές αναβολές και ανατροπές εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και λόγω των σχετικών κυβερνητικών διατάξεων υγειονομικής ασφάλειας, οι εξετάσεις που θα αναδείξουν τους υποτρόφους των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για το επόμενο σχολικό έτος 2020-21, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του σχολείου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας των υποψήφιων.

Συγκεκριμένα, την ημέρα αυτή θα διαγωνιστούν όσοι μαθητές και μαθήτριες έχουν ήδη δηλώσει ή επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για:

• τις Υποτροφίες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για Νέους Μαθητές από Α’ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου και International Baccalaureate (υποβολή αίτησης: έως 22/5/2020) και

• τις Υποτροφίες που προσφέρει το ίδρυμα Stelios Philanthropic Foundation σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, για φοίτηση στην Α’ Λυκείου και συγκεκριμένα, στο προπαρασκευαστικό τμήμα του IB, το PRE-IB, με προοπτική τη συνέχιση φοίτησης στο International Baccalaureate (υποβολή αίτησης: έως 25/5/2020).

Κάντε το Όνειρο στη Γνώση και την Επιτυχία Δικό σας με 3 Υποτροφίες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα & 1 Υποτροφία ‘Stelios’! 

Όλα τα παιδιά των Αποφοίτων ΕΔ διαγωνίζονται ξεχωριστά σε ειδική κατηγορία υποψηφίων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων: www.doukas.gr/scholarships και στο τηλέφωνο: 210 61 86 131.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design