Υποτροφίες από το Δικό μας Σχολείο!

Υποτροφίες για παιδιά αποφοίτων που θέλουν να φοιτήσουν στο σχολείο μας!

Για 9η χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα χορηγούν Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης και Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης, με ποσοστό υποτροφίας 100% – 50% – 30%.

Ειδικά για τα παιδιά αποφοίτων χορηγούνται και φέτος 3 Υποτροφίες για τη φοίτηση νέων μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΒ που φοιτούν σε άλλα σχολεία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Οι προγραμματισμένες γραπτές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των υποτροφιών του σχολείου μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  https://www.doukas.gr/scholarships ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών, τηλ. 210 61 86 131, email: scholarships@doukas.gr (κ. Π. Αλασώνας).

Για να υποβάλετε δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκφθείτε την ιστοσελίδα μας
https://www.doukas.gr/registration.

Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Business Awards το 2016 και το 2017, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design