ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ…

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου το Ίδρυμα Τεχνών Τσιχριτζή θα φιλοξενήσει την Έκθεση του σουρεάλ, ανατρεπτικού καλλιτέχνη Αποφοίτου μας Alex Chien!

Η έκθεση αυτή θα έχει ως βάση το ακρυλικό και αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τις μεγάλες επιφάνειες, τα έντονα χρώματα και το καρτουνίστικο στυλ!

About The Match:

Εναs αγώναs προσφέρει την ψευδαίσθηση του ελέγχου στο πεπρωμένο και στην περίσταση, στη δεξιότητα, στο ταλέντο, στη τύχη και στην ευκαιρία. Παραβιάζει τουs περιορισμούs που επιβάλλονται στουs ανθρώπουs από τιs πρακτικέs ανάγκεs τηs ζωήs τουs, με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.

Εχει τους δικούs του κανόνεs και τα δικά του όρια.

Ο αγώναs καθορίζεται από τιs επιτυχημένεs ενέργειεs του νικητή και τιs λάθοs επιλογέs του ηττημένου, αποκαλύπτονταs την αξία τηs ήτταs σαν σημείο νέαs εκκίνησηs.

Oλοι οι αγώνεs όμωs χρειάζονται ένα κοινό ώστε να αποδείξουν όλα αυτά.

Στην Έκθεση καλούμαστε να ανακαλύψουμε εκτόs των άλλων, το ασυνείδητο, το εξωτικό και τιs άτυπεs διεργασίεs που βιώνουν οι μορφέs των έργων μέσα από ένα υπερρεαλιστικό παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος από την νεαρή του ηλικία ασχολήθηκε με το graffiti και παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο Alex chien! Τα έργα του χαρακτηρίζονται ως σουρεαλιστικά με κύρια επιρροή απο τον Salvador Dali. Έχοντας κανει το BA στο animation στο Middlesex university αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αγγλια κάνοντας το MA illustration στο Arts university of Bournemouth . Εχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανήκει στην ομάδα καλλιτεχνών Weedschat. Κύρια ενασχόληση του είναι η ζωγραφική και η εικονογράφηση ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.

 

Find out more about Alex Chien @ http://www.alex-chien.com/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design