Ατομικό ρεκόρ ο Πέτρος Σαλπάς στον «κλειστό» στίβο!

Με νέο ατομικό ρεκόρ 52»25 στα 400μ. συνδύασε ο Πέτρος Σαλπάς τη συμμετοχή του στην ημερίδα κλειστού στίβου την Κυριακή (13/2) στο ΣΕΦ κερδίζοντας εισιτήριο και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ! Με κύριο αγώνισμα τα 400μ. εμπόδια, ο έφηβος αθλητής μας θα «στοχεύσει» πλέον το ρεκόρ Συλλόγου κατηγορίας Κ-20 που είναι 51.91.  

Το απόγευμα, με τα 60μ. / εμπ. να είναι το «εναλλακτικό» του αγώνισμα (στο πλαίσιο της προετοιμασίας του), ο Σαλπάς στάθηκε άτυχος αφού το χτύπημα ενός εμποδίου τον έβγαλε εκτός κούρσας… 

Στους ίδιους αγώνες, στο μήκος ο Βασίλης Λιόλιος βρέθηκε εκτός ρυθμού και έμεινε σε επίδοση 6,74μ., που ασφαλώς δεν αντιπροσωπεύει τις δυνατότητές του και την έως τώρα προετοιμασία του. 

Στις 26-27 Φεβρουαρίου και οι δύο αθλητές μας θα αγωνισθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ με την προσδοκία καλύτερων επιδόσεων και κατάταξης. 

Πηγή: www.ased.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design