Η Πρώτη Νίκη του ΝΗΡΕΑ είναι εδώ!

Με τον Αρχηγό Ζαλώνη και τους Αποστολίδη και Σταύρου να σκοράρουν πάνω από 18 φορές ο ΝΗΡΕΑΣ επικράτησε με 32-23 του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην πρεμιέρα του στον 2ο όμιλο της Α2 Ανδρών.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 9-5, 11-6, 12-8, 17-10 (ημχ.), 20-11, 24-14, 25-14, 27-16, 29-19, 32-23

ΝΗΡΕΥΣ (Γκούφας): Ζαλώνης 9, Στρούσας, Αποστολίδης 7, Στεφανίτσης 2, Σταύρου 6, Μπακόπουλος, Καλογερόπουλος, Πανταζής 2, Ζαχαρίας, Καραδήμας 1, Αποστολόπουλος, Κελεπούρης, Παπαϊωάννου, Πάνου 4, Τσιβρανίδης, Κακαβογιάννης 1.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κώστας Τούτσης): Αικατερίνης 4, Πλιάκουρας, Παλαιολόγος, Γκίκας 2, Δημητρόπουλος 4, Καπής 1, Σταμούλης 1, Τυφτικίδης 2, Μαρινάκης, Μπεκιάρης 3, Μπάμπης, Βλαχογιώργος, Οικονόμου 2, Φίλης, Βασιλειάδης 1, Ρουμελιώτης 3.

Διαιτητές: Τσάμος – Φωκίτης. Δίλεπτα: 5-5. Πέναλτι: 3/3- 2/3.

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design