Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Χάντμπολ από τον Κ. Δούκα

«Η κατάκτηση του τροπαίου μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια! Η επιτυχία αυτή είναι η επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις στο μέλλον που θα συμβάλουν
γενικότερα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Ελληνικού Χάντμπολ.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που με τη θέληση και το πάθος τους υπερέβαλαν εαυτό και κατάφεραν να αναδειχθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές και μάλιστα σε εποχές δύσκολες και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι αγωνιστικές σας εμφανίσεις αποτελούν φάρο, ο οποίος φωτίζει όλη τη νεολαία, κρατώντας την μακριά από σκοπέλους και για αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και φυσικά τις οικογένειες σας που πάντα στέκονται δίπλα σας.
Η φιλοσοφία και η στόχευση του Συλλόγου μας παραμένει πάντα σταθερή. Η επένδυση στα «δικά» μας παιδιά και η εξέλιξη τους χρόνο με τον χρόνο δίνει ιδιαίτερη αξία στον κάθε τίτλο που κατακτά η ομάδα μας.
Με την επιτυχία σας αποδεικνύετε ότι το αγωνιστικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.
Εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, να ζείτε την κάθε στιγμή και να μην πάψετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας!
Συνεχίζουμε Δυνατά!!».

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design