Καράτε ΑΣΕΔ: «Σάρωσε» τα μετάλλια ο ΑΣΕ Δούκα στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών «Karate Open Series – Αθήνα 2021»

Τέσσερα Χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός του τμήματος Καράτε του ΑΣΕ Δούκα στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών «Karate Open Series – Αθήνα 2021» που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση ήρθε το Σάββατο το απόγευμα από τη Σαμίρα Ατάλα η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο ΚΑΤΑ κορασίδων – 10 ετών και άνοιξε ουσιαστικά το… δρόμο και για τους υπόλοιπους αθλητές.

Την Κυριακή το πρωί, η τύχη επεφύλαξε μια ιδιαίτερη αγωνιστική πρόκληση για τον ΑΣΕ Δούκα. Μελίνα Σχοινά και Αγγελική Μπελόκα βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Kumite κορασίδων 12 ετών -50kg. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και έληξε 8-7 υπέρ της Σχοινά η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας το ασημένιο για την Μπελόκα.

Η… χρυση συνέχεια άνηκε στον Φίλιππο Δούκα που με χαρακτηριστική άνεση νίκησε στον τελικό Kumite παίδων 13 ετών -45kg και σκαρφάλωσε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Ελένη Αναγνωστοπούλου που πήρε την πρωτιά στο Kumite νεανίδων -54kg ενώ η Ιωάννα Γκιώνη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Kumite γυναικών -50kg.

Τα δύο τελευταία χάλκινα στον ΑΣΕΔ ήρθαν από τον Χαλίλ Ατάλα στο Kumite παίδων 13 ετών +52 και τον Κωνσταντίνο Σχοινά στο Kumite εφήβων -52 kg

Στο πλευρό της αποστολής του ΑΣΕΔ, βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Δούκας, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Σπυρος Δρακοπουλος και ο έφορος του Καράτε, Θοδωρής Αθανασοπουλος που έσπευσαν να δώσουν τα εύσημα στους αθλητες του Συλλόγου για τις επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
ΑΣΕΔ
ΔΑΪΣ
ΔΑΪΣ
© 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
dual.design