Καράτε ΑΣΕΔ: «Σάρωσε» τα μετάλλια ο ΑΣΕ Δούκα στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών «Karate Open Series – Αθήνα 2021»

Τέσσερα Χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός του τμήματος Καράτε του ΑΣΕ Δούκα στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών «Karate Open Series – Αθήνα 2021» που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση ήρθε το Σάββατο το απόγευμα από τη Σαμίρα Ατάλα η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο ΚΑΤΑ κορασίδων – 10 ετών και άνοιξε ουσιαστικά το… δρόμο και για τους υπόλοιπους αθλητές.

Την Κυριακή το πρωί, η τύχη επεφύλαξε μια ιδιαίτερη αγωνιστική πρόκληση για τον ΑΣΕ Δούκα. Μελίνα Σχοινά και Αγγελική Μπελόκα βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Kumite κορασίδων 12 ετών -50kg. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και έληξε 8-7 υπέρ της Σχοινά η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας το ασημένιο για την Μπελόκα.

Η… χρυση συνέχεια άνηκε στον Φίλιππο Δούκα που με χαρακτηριστική άνεση νίκησε στον τελικό Kumite παίδων 13 ετών -45kg και σκαρφάλωσε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Ελένη Αναγνωστοπούλου που πήρε την πρωτιά στο Kumite νεανίδων -54kg ενώ η Ιωάννα Γκιώνη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Kumite γυναικών -50kg.

Τα δύο τελευταία χάλκινα στον ΑΣΕΔ ήρθαν από τον Χαλίλ Ατάλα στο Kumite παίδων 13 ετών +52 και τον Κωνσταντίνο Σχοινά στο Kumite εφήβων -52 kg

Στο πλευρό της αποστολής του ΑΣΕΔ, βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Δούκας, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Σπυρος Δρακοπουλος και ο έφορος του Καράτε, Θοδωρής Αθανασοπουλος που έσπευσαν να δώσουν τα εύσημα στους αθλητες του Συλλόγου για τις επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design