Κλείδωσε την τρίτη θέση ο ΝΗΡΕΑΣ στην Α2!

Ο Νηρέας επικράτησε του Πανελληνίου με 27-26 για τη 17η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών και σε κάθε περίπτωση τερματίζει στην τρίτη θέση, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 5-4, 6-7, 6-8, 9-10, 13-12 (ημχ), 15-15, 17-17, 20-20 23-23, 25-24, 27-26.Νηρέας (Γκούφας): Στρούζας, Ζαλώνης 6 , Στεφανίτσης, Βαλκανάς, Σταύρου 1, Μπακόπουλος, Καραδήμας, Αποστολόπουλος, Μανουσέλης 9, Κελεπούρης, Δραγάζης, Πανταζής 2, Πάνου 7, Κακαβογιάννης 2.
Πανελλήνιος (Στραβομύτης): Παζάρογλου, Νικολαΐδης 6, Καραγκιοζίδης 2, Ζάτσε 2, Μπαρμπαράκης 2, Χατζηγιάννης 8, Μαυρομάτης, Ξανθόπουλος, Νιντερέγγερ, Μαγκαφουράκης, Αλικάκος 1, Ζαφείρης, Γουναράς, Χατζηκωνσταντίνου 4, Μπαλάσκας 1.
Διαιτητές: Τόλιος – Κουτσός. Δίλεπτα: 4-6. Πέναλτι:  3/4- 3/3

Πηγή: https://www.e-handball.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design