ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ 29 -30

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Νηρέας που επικράτησε δύσκολα του Λεωνίδα με 29-30 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Α2.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκειά του με τις δυο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει με μια διαφορά ασφαλείας. Ο Νηρέας που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 14-16, στάθηκε πιο ψύχραιμος στις λεπτομέρειες και έφτασε στο τέλος στη νίκη.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ 29-30
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 6-5, 8-8, 11-10, 13-13, 14-16 (ημ.), 17-18, 21-19, 23-22, 24-23, 26-26, 29-30

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Γιώργος Μαντζουράτος): Κλείτσικας, Μακρυγιάννης 17, Παράσχης 6, Μηνιώτης, Προκοπίου, Μανδυλαράς, Ξηρός, Τσέλος, Οικονομίδης 1, Σοφικίτης, Λεμπέσης, Γκίκας, Βλαχάκης, Θάνος, Καραμαγκέλας 3, Βασιλείου 2.

ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ (Μανώλης Γκούφας): Ζαλώνης 3, Στρούζας 1, Θεοδώρου, Αποστολίδης 6, Στεφανίτσης 5, Βαλκανάς, Σταύρου, Μπακόπουλος 1, Ζαχαριάς, Καραδήμας, Αποστολόπουλος 2, Κελεπούρης, Παπαϊωάννου 3, Πάνου 7, Τσιβρανίδης, Κακαβογιάννης 2.

Διαιτητές: Ανταλής, Φωτακίδης. Δίλεπτα: 5-4 Πέναλτι: 5/5-5/5

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design