Μπάσκετ Εφήβων: Η 2η αγωνιστική του «Rising Stars Tournament U18» διεξάγεται στο Δαΐς, το 2μερο 22-23 Ιανουαρίου!

Το τουρνουά – γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ «Rising Stars U18» κάνει το…δεύτερο τζάμπολ του (2η αγωνιστική) το προσεχές Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου με το Αθλητικό Κέντρο Δαΐς να «βάζει τα καλά» του και να φιλοξενεί αγώνες τεσσάρων εκ των κορυφαίων εφηβικών ομάδων της χωρας!!!

Πιο συγκεκριμένα, στην φυσική έδρα του Συλλόγου μας θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις (live streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube) με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Άρη Θεσσαλονίκης, Προμηθέα Πατρών και ΑΣΕΔ, ως εξής:

Σάββατο 22/1

17:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

19:00 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛ.https://www.youtube.com/embed/UT5xCnWZVik?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=el&autohide=2&wmode=transparent

Κυριακή 23/1

11:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛ.

13:00 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣhttps://www.youtube.com/embed/P4jk-iTKhe8?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=el&autohide=2&wmode=transparent

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της ισχύουσας ΚΥΑ, στην εξέδρα του Δαΐς θα βρίσκονται μόνο όσοι δηλώθηκαν στις αντίστοιχες λίστες των ομάδων με συνολικό όριο τα 60 άτομα.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες (ο ΑΣΕΔ θα αγωνιστεί πλήρης καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας των ανδρών ΟΦΗ – ΑΣΕΔ, για την Β’ Εθνική Κατηγορία)!

Πηγή: www.ased.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design