ΝΗΡΕΑΣ vs ΑΣΕ Δούκα: 16-28

Με μία αναμνηστική φωτογραφία αποχαιρέτισε ο ΝΗΡΕΑΣ, την Πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου, καθώς οι παντοδύναμοι πιτσιρικάδες του Κωστή Μπούνα επικράτησαν των ρομαντικών παλαίμαχων με 16-28.

Οι βετεράνοι μας δεν άντεξαν την πίεση και δέχθηκαν τα πιο πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό, αν και αρκετές ήταν οι φορές που το “τέρμα” (Δημήτρης Καραδήμας) γνώριζε την απόλυτη αποθέωση!

Ως ένδειξη πάθους ο Κώστας Βαλαβάνης αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο με σκισμένη τη φανέλα αλλά στο τέλος όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι φωνάζοντας “ΔΟΥΚΑΣ”.

Λίγο πριν την έναρξη ο πρόεδρος του ΑΣΕ Δούκα κ. Κωνσταντίνος Δούκας, χάρισε στους παίκτες των δύο ομάδων ένα αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ ο coach του ΝΗΡΕΑ, Μανώλης Γκούφας τίμησε τη μνήμη τόσο του ιδρυτή και οραματιστή του ΑΣΕ Δούκα, Ιωάννη Φ. Δούκα, όσο και του Λάμπρου Στρούζα, που ήταν πάντα στο πλευρό των ιδρυτικών μελών του ΣΑΕΔ.

Τα πεντάλεπτα: 0-3, 0-6, 1-8, 2-10, 4-15, 6-1 6 (ημ), 7-19, 9-21, 11-22, 13-25, 14-26, 16-28

ΝΗΡΕΑΣ (Μανώλης Γκούφας): Ζαλώνης 4, Στρούζας, Αποστολίδης 6, Στεφανίτσης 1, Χατσατουριάν, Σταύρου, Μπακόπουλος, Βαλαβάνης 1, Καλογερόπουλος, Ζαχαριάς 1, Καραδήμας, Αποστολόπουλος 1, Κελεπούρης, Παπαϊωάννου 1, Πάνου 1, Κακαβόγιαννης

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κώστας Μπούνας): Μωραϊτης 6, Τόμπρος 2, Παπαπούλιος 2, Γκέρτσος, Νομικός 5, Αποστολίδης, Μίτροβιτς, Μπάρμπας, Μπάγιος 5, Ζιβούλοβιτς 3, Τζανιδάκης 1, Νταρσουλάντ 1, Αραπακόπουλος, Ζαφειράκης 2, Κολλύρης, Κεδέρης 1

Διαιτητές: Tσάκωνας, Κουτσός, Δίλεπτα: 3-4. Πέναλτι: 2/3-2/7

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design