Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών του ΑΣΕ Δούκα απαντούν στο β’ lockdown διαδικτυακά!

Με όρεξη και κυρίως, σωστό πλάνο οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ συνεχίζουν την προπόνηση από το σπίτι… Και δείχνουν πραγματικά να το απολαμβάνουν!

Ο Διευθυντής του ΑΣΕ Δούκα, Απόστολος Κατσαρός μίλησε για τη νέα πραγματικοτήτα και αναφέρθηκε στις διαδικτυακές προπονήσεις επιβραβεύοντας την προσπάθεια αθλητών και προπονητών.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η δημόσια υγεία αποτελεί προτεραιότητα για αυτό και πρέπει να συμβάλουμε στον περιορισμό της πανδημίας για να μπορέσουμε να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί.

Το δεύτερο lockdown μας βρήκε προετοίμασμένους. Ο ΑΣΕ Δούκα αντιμετωπίζει τη νέα πραγματικότητα και προσπαθεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το διάστημα στοχεύοντας στη βελτίωση, την επαφή και την επικοινωνία.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες εβδομάδες των διαδικτυακών προπονήσεων και είναι σημαντικο που τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόκληση. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά και ανήκουν τα εύσημα τόσο στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του ΑΣΕΔ όσο και στους αθλητές μας που καταβάλουν πολύ μεγαλη προσπάθεια για να παραμείνουν ενεργοί και δραστήριοι.

Προπονούμαστε, συμβουλεύουμε, επικοινωνούμε, θέτουμε ατομικούς στόχους και σχεδιάζουμε όλοι μαζί την επιστροφή μας στην κανονικότητα και τα γήπεδα μας.

Μπορεί η πανδημία του Covid-19 να έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας και να πλήττει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό όμως η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε διατηρείται αναλοίωτη.  Παραμένουμε ασφαλείς, ενωμένοι και μετράμε πλέον αντίστροφα για να ξανασμίξουμε στη φυσική μας έδρα, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής. Καλη δύναμη σε όλους…»

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design