Ο…. “Περίπατος” του ΝΗΡΕΑ απέναντι στην Ακαδημία Πάτρας!

Για μια ακόμα φορέα η ομάδα του Αμαρουσίου απέδειξε περίτρανα ότι “Μπορεί!” αγωνιζόμενη απέναντι από την Ακαδημία Πάτρας στο Κλειστό του Δαΐς, όπου και επικράτησε άνετα με σκορ 31-22 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Δυστυχώς τον αγώνα σημάδεψε η απευθείας αποβολή του Κωνσταντίνου Βαλαβάνη στο 20:58, καθώς όπως διατυπώθηκε στο φύλλο αγώνα ο παίκτης του Νηρέα «γρονθοκόπησε παίκτη της αντίπαλης ομάδας»….

AΟ ΝΗΡΕΥΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΑΣ 31-22
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 8-6, 10-9, 14-11, 17-11 (ημ.), 19-13, 21-15, 22-17, 25-18, 29-20, 31-22

ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ (Εμμανουήλ Γκούφας): Ζαλώνης 3, Στρούζας, Θεοδώρου, Αποστολίδης 6, Στεφανίτσης 4, Μπακόπουλος 1, Βαλαβάνης, Καλογερόπουλος, Ζαχαρίας, Καραδήμας, Αποστολόπουλος 6, Κελεπούρης, Παπαϊωάννου 1, Πάνου 5, Τσιβρανίδης, Κακαβογιάννης 5.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΑΣ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Διάφας, Κωνσταντάκης 1, Μηλάς, Παπαδόπουλος, Βύρκλος, Κουρλιώτης, Γεωργίου 9, Λύγκας, Μακρυδάκης 2, Μάρκοβιτς 2, Χαραλαμπάκης, Κωνσταντινίδης 2, Τσάμης, Τόμοβιτς 6.

Διαιτητές: Τόλιος, Ανταλής, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 0/2-2/3, Κόκκινη: Βαλαβάνης (20:58)

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design