Πανάξιος 2ος ο ΣΑΕΔ στο Διαποφοιτικό!

Με μετάλλια γέμισε η μπασκετική “βαλίτσα” του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στη βραδιά απονομών του Διαποφοιτικού Πρωταθλήματος ‘Aps League 2019′, που φιλοξένησαν τα Εκπαιδευτήρια “Ελληνογερμανική Αγωγή” το βράδυ της 11ης Ιουνίου στην Παλλήνη.

Ο Σύλλογος μας έλαβε συνολικά 4 βραβεία και μετάλλια, καθώς η Ομάδα Μπάσκετ δίκαια κατέκτησε την 2η θέση στην Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών με την εξαιρετική παρουσία του στο Διαποφοιτικό Πρωτάθλημα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Βραβεία έλαβαν, επίσης, οι παίκτες Πέτρος Ρούσσος ’07 και Αλέξανδρος Παπούλιας ’07, οι οποίοι τιμήθηκαν με τους τίτλους “Τοπ Σκόρερ”, “Τοπ Ριμπάουντερ”, “Περισσότερα Δίποντα” και “Τοπ Πασέρ”.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα που έκανε το Σύλλογο μας πολύ Υπερήφανο!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design