Πρωταθλήτρια Ελλάδας & Κύπρου η Ομάδα Handball Λυκείου του Σχολείου μας!

Στην κορυφή βρέθηκε η Ομάδα Handball του Λυκείου μας κατακτώντας την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωταθλήμα του Υπουργείου Παιδείας!

Η Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μας διέγραψε μία απίστευτη πορεία και ολοκλήρωσε το τουρνουά αήττητη νικώντας  στον μεγάλο τελικό το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας με σκορ 38-26!
Απο το πρώτο λεπτό οι μαθητές – αθλητές μας επέβαλαν το ρυθμό τους και με εξαιρετική άμυνα απόκτησαν μια διαφορά ασφαλείας που διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design