Στην κορυφή ο ΝΗΡΕΑΣ!

Για μια ακόμα φορά ο Αρχηγός έκανε το θαύμα του! Οι Βριλησσιώτες έμειναν τρεις βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό και τον Ποσειδώνα κι η άξια ομάδα του Αμαρουσίου κατάφερε να διατηρήσει την 8 νίκη της!

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΝΗΡΕΑΣ 25-28
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-4, 9-7, 10-9, 12-12, 14-13 (ημ.), 15-15, 16-16, 18-18, 20-22, 23-24, 25-28

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Στέλιος Αλεπουδέας): Καμπούρης, Γουλέ 4, Λέκκας 6, Τσαγκούλης 3, Δούγιας, Νικολακόπουλος 1, Παπαϊωάννου 1, Βεζύρης 1, Φίλης, Γιαννόπουλος 6, Φίλιππας 1, Κουτσόπουλος, Παπαδόπουλος, Σομπιρακούλ 2, Κουμαραδέλης.

ΝΗΡΕΑΣ (Μανώλης Γκούφας): Ζαλώνης 8, Στρούζας, Αποστολίδης 6, Στεφανίτσης, Σταύρου 3, Μπακόπουλος 3, Βαλαβάνης 1, Καλογερόπουλος, Πανταζής 1, Ζαχαρίας, Καραδήμας, Αποστολόπουλος 1, Κελεπούρης, Παπαϊωάννου, Πάνου 5, Τσιβρανίδης.

Διαιτητές: Βήτας, Σκλαβενίτης. Δίλεπτα: 5-4. Πέναλτι: 1/1-2/3

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design