Τεράστια Νίκη των “Μπλε”!

Τη δέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανιωνίου με σκορ 80-73 σε ματς για την 22η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας!!!

Οι αθλητές του Κώστα Σορώτου κατάφεραν να επιστρέψουν από το -11 του 25′ (43-54) και με επί μέρους σκορ τελευταίων 15 λεπτών 37-19 έφτασαν στο πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα με το οποίο αγκαλιάζουν – μάλλον οριστικά – την παραμονή τους στην κατηγορία!!!

Διαβάστε Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design