Τρίτη συνεχόμενη νίκη του Νηρέα!

Την τρίτη συνεχόμενη του νίκη πέτυχε ο Νηρέας, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 23-29 από την Σαλαμίνα σε βάρος του Τελαμώνα. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 25’ όταν ο Νηρέας με τέσσερα διαδοχικά γκολ ξέφυγε στο ημίχρονο (11-15). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Λάκη Γκούφα στηριζόμενοι στην εμπειρία τους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και νίκησαν δίκαια με διαφορά έξι τερμάτων.

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ 23-29
Τελαμώνας (Χριστοδούλου): Μπαξεβάνης, Μπακαούκας Γ, Μπακαούκας Χ. 6, Πασλής, Δίπλαρος 8, Βασιλόπουλος 1, Μπούτος 3, Τσαρπαλής 2, Κόρρος, Χιώτης, Τρούλος 1, Κλημανόγλου 1, Βλάχος, Αποστολίδης, Γεωργακόπουλος, Μανούσος 1

Νηρέας (Γκουφας): Ζαλώνης 9, Στεφανίτσης, Βαλκανάς, Πανταζής 4, Καραδήμας, Αποστολόπουλος 1, Μανουσέλης 7, Κελεπούρης, Μουρελάτος, Κατρής, Μωραϊτης, Πανόπουλος, Παπαιωάνου, Πάνου 4, Κακαβογιάννης 4
Διαιτητές: Ζήσης, Γιαβρουτάς, Πέναλτι: 0/1, 2/2, Δίλεπτα: 2-4

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design