Χάντμπολ Παίδων: Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΑΣΕ Δούκα!

Ο ΑΣΕ Δούκα διατήρησε τα «σκήπτρα» και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Παίδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Με «ατσαλένια καρδιά», πάθος και δίψα για διάκριση οι «μπέμπηδες» του Κώστα Τσαβδαρίδη παραμέρισαν τα οποία προβλήματα αντιμετώπισαν τις προηγούμενες εβδομάδες και με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησαν αυτό που λαχταρούσαν εδώ και καιρό! Κρέμασαν στο στήθος τους το χρυσό μετάλλιο και έφτασαν στον έβδομο ουρανό πανηγυρίζοντας και με το δίκιο τους, αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία!

Ο δρόμος προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μπορεί να μην ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα όμως αυτή η φουρνιά των αθλητών του ΑΣΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι γεννημένη για τα δύσκολα!!!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design