1η Αγωνιστική APS League: Νίκη για τον ΣΑΕΔ!

Με επιτυχία για την Ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του A.P.S. Men’s Basket.
Οι απόφοιτοι που αγωνίστηκαν έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση! Αγωνίστηκαν, με αντίπαλο την Ομάδα της Ένωσης Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου (ΕΑΛΛ) και κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ  45-52! Συγχαρητήρια!

Και μην ξεχνάτε! Το rendez-vous ανανεώνεται για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 18:00, στις εγκαταστάσεις του Λεοντείου Λυκείου!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design