OΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΑΪΣ (Covid-19)

Οι αθλούμενοι του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς θα πρέπει να προσκομίζουν για την συμμετοχή τους ανεξάρτητα από το είδος της υπηρεσίας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Ενήλικες & Ανήλικοι από 15 ετών και άνω: πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης (έως και 6 μήνες από την διάγνωση) ή εργαστηριακό αρνητικό τεστ COVID-19 (rapid τεστ αντιγόνου) έως 48 ώρες ή PCR test έως και 72 ώρες πριν το ρ/β

Ανήλικοι 5 – 15 ετών: 2 self tests εβδομαδιαία που έχουν δηλωθεί υποχρεωτικά στην πλατφόρμα self – testing.gov.gr (ότι ισχύει και για τα πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα) ή βεβαίωση νόσησης (έως και 6 μήνες από την διάγνωση) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ανήλικοι έως 5 ετών: Εξαιρούνται της διενέργειας εργαστηριακού ελέγχου για την ανίχνευση της COVID-19.

Στην είσοδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων (Κυπρίων Αγωνιστών 89-91) θα γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση καθώς επίσης και υποχρεωτικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την εφαρμογή covid free app.

Τα παραπάνω ισχύουν και για όλα τα μέλη και συνοδούς που θα εισέρχονται στο χώρο. 

Τα ιατρικά δικαιολογητικά άθλησης που έχετε προσκομίσει θα πρέπει να είναι σε ισχύ (1 έτος).  ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα πρόγραμμα ενηλίκων, young και baby.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ρ/β:

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η είσοδος στο κέντρο επιτρέπεται μόνο με ραντεβού. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες των προπονήσεών σας στο ηλεκτρονικό booking της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικά στη γραμματεία του Δαΐς: 210-6186050.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ & ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Όλα τα μέλη και οι εργαζόμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2.
 • Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους.
 • Η χρήση μάσκας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (διάδρομοι, αποδυτήρια, κλπ.) είναι υποχρεωτική.
 • Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.
 • Παρακαλούμε απολυμάνετε τα χέρια σας και τον εξοπλισμό με το ειδικό υγρό που υπάρχει στους χώρους του γυμναστηρίου πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.
 • Εφαρμόζετε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές, εναγκαλισμούς και χειραψίες, στους χώρους του γυμναστηρίου.
 • Υποχρεωτική χρήση ατομικής πετσέτας τουλάχιστον 50Χ70cm κατά την διάρκεια της άσκησης.
 • Συστήνουμε στα μέλη μας να φέρουν ατομικό μικροεξοπλισμό εκγύμνασης (στρώματα, λάστιχα, μπάλες).

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Μπορείτε να προπονήστε κατόπιν ραντεβού καθημερινά, σε ολιγομελή τμήματα για μία ώρα με την διαδικασία booking.

BABY SWIMMING

*Για τα παιδιά του Baby Swimming επιτρέπεται μόνο ένας /μία (1) συνοδός να μεταφέρει το παιδί του στον χώρο των αποδυτηρίων και κατόπιν στην μικρή πισίνα για το μάθημα.

ΣΥΝΟΔΟΙ:
Οι συνοδοί των παιδιών θα μπορούν να παραμένουν στους επιλεγμένους χώρους της εγκατάστασης.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design