Αναβολή των Γραπτών Εξετάσεων Υποτροφιών

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΜΑΪΟΥ 2020
Λόγω των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων για 14 ημέρες, τα Εκπαιδευτήριά μας ανακοινώνουν την αναβολή των γραπτών εξετάσεων για την επιλογή των υποτρόφων για το σχολικό έτος 2020-21, που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 22 Μαρτίου.
Ως πιθανή νέα ημερομηνία διεξαγωγής, ορίζεται η Κυριακή 17 Μαΐου 2020.
Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης  – Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης  – Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100% – 50% – 30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.
Η  νέα προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.
Για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα http://www.doukas.gr/scholarships
Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Business Awards το 2016 και το 2017, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design