Βραβεύσεις Επιτυχόντων Λυκείου – IB & Εξωτερικών Υποτρόφων 2019-2020

Σε μία διαφορετική, λιτή, Τελετή, σύμφωνα με τα  μέτρα προστασίας, με το ίδιο, ωστόσο, αίσθημα περηφάνιας, το Δικό μου Σχολείο βράβευσε τους μαθητές, που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές επιτυχίες τους, τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Σε αυτό το πλαίσιο και πάντα με Αξία την Αριστεία τα Εκπαιδευτήρια Δούκα τίμησαν με το Βραβείο Επιμέλειας & Προόδου *Φίλιππος Ν. Δούκας* τους  Αποφοίτους του Λυκείου & του ΙΒ,  Καλούση Μαρίνα, Πηλιχό Αναστάσιο & Ανδρουλάκη Άκη, και απένειμε επαίνους στους νέους, εξωτερικούς Υποτρόφους, Μισθό Αντώνη, Μάμμο Δημήτρη-Νικόλαο, Πλεξουσάκη Δέσποινα, Μπουρουτζόγλου Ηλιάνα-Ευτυχία. Χατζή Αλκμήνη, Τσιάμη Νικόλ-Ορνέλλα, Μπεκέ Γεώργιο, Αραπκιλή Θωμά, Σουλιώτη Φαίδων-Παναγώτη, Ντάτη Βασίλη, Βουλγαρέλη Γεωργία και Βάσσο Ελευθέριο-Οδυσσέα.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design