Γιορτή για την Ημέρα της Νίκης της Ουκρανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνας Μιχαηλίδου και εκπροσώπων της Ουκρανικής Πρεσβείας, πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων μας, μια μικρή και συγκινητική γιορτή για την Ημέρα της Νίκης της Ουκρανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ι. Δούκας, Διευθύνων Σύμβουλος του Σχολείου, τόνισε ότι «τα Εκπαιδευτήρια Δούκα δε μπορούν να μένουν αμέτοχα σε μια τέτοια ανθρωπιστική κρίση και δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για τη φιλοξενία των μικρών Ουκρανών μαθητών. Ευχαρίστησε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς του Σχολείου που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και ειδικά, τα μικρά παιδιά που γέμισαν το Νηπιαγωγείο με χαμόγελα, αγάπη και θετική ενέργεια».

Η Υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι «η παιδική προστασία και φροντίδα δεν έχει ούτε εθνικότητα ούτε σύνορα. Συνεχάρη τα Εκπαιδευτήρια Δούκα για την ευαισθησία που επέδειξαν, την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκαν αλλά και για το γεγονός ότι συνεχίζουν να αναλαμβάνουν δράσεις συμπερίληψης προσφέροντας, μέσα από συνέργειες, με αποτελεσματικότητα και καλή οργάνωση, εκπαίδευση και ομαλή σχολική καθημερινότητα στα παιδιά αυτά».

Ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πρεσβείας κ. Serhii Kravets ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Σχολείο, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και τους γονείς που αγκάλιασαν με τόση θέρμη τα παιδιά και τους προσφέρουν το τόσο σημαντικό αυτό αγαθό της εκπαίδευσης. Σε μια εποχή που η χώρα τους περνά δύσκολες ώρες, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους αισθάνονται το Σχολείο σαν οικογένειά τους.

Διαβάστε Ολόκληρο το Άρθρο ΕΔΩ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design