Διάψευση και Καταγγελία από το σχολείο μας

Ο Σύλλογος Αποφοίτων σας ενημερώνει για την επίσημη θέση των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του Συλλόγου Καθηγητών σχετικά με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της 6ης Ιουλίου 2014:

 

logo

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ξεπερνάει κάθε όριο αντιδεοντολογικής δημοσιογραφίας. Χωρίς να διαθέτει κανένα στοιχείο παρά μόνο -όπως ομολογεί η ίδια στα ψιλά γράμματα- λαμβάνοντας υπόψη ανώνυμες καταγγελίες, αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ως συμμέτοχο σε διαρροή θεμάτων της Α’ Λυκείου.

Επειδή η πρωτοσέλιδη αναφορά μόνο στο δικό μας σχολείο δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός ή απειρία του συντάκτη, η αντίδρασή μας θα είναι άμεση και με κάθε νόμιμο μέσον, γιατί δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε καμία σχέση με οποιαδήποτε διαρροή.

Εκτός από την καταδίκη της συκοφαντικής επίθεσης, μας ενδιαφέρει η αποκάλυψη αυτών που σχεδίασαν ένα τόσο χοντροκομμένο σαμποτάζ σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό με άσπιλη ιστορία 97 χρόνων, που υπηρετεί την Παιδεία της χώρας μας με σεβασμό, και πάνω από όλα ήθος.

Το σχετικό δημοσίευμα προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι τοποθετούνται ως εξής:

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, πιστός στους νόμους του ελληνικού κράτους και στις υψηλού επιπέδου αξίες και αρχές τις οποίες υπηρετεί προς όφελος των μαθητών του, διαμαρτύρεται εντόνως για το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το ψεύδος του οποίου μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν με την προσήκουσα σοβαρότητα και αυστηρότητα στις ενδοσχολικές εξετάσεις Α’ Λυκείου, καθώς και οι γονείς τους».

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design