“Είμαι και εγώ Απόφοιτος”: Η Νέα μας Στήλη

Καθώς ο Σύλλογός μας αποτελείται από ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο αποφοίτων, απόφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας νέας στήλης, με τίτλο  “Είμαι και εγώ Απόφοιτος”.

Κύριος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να να διευκολύνει τις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές μεταξύ μας, να προβάλει το έργο μας, αλλά και να επικοινωνήσει τα προνόμια ή θέσεις εργασίας, που θέλουμε να προσφέρουμε στους συναπόφοιτούς μας και μέχρι τώρα δεν ξέραμε πώς.

Όσοι λοιπόν θέλετε να σας γνωρίσουμε καλύτερα, να μας προσφέρετε εκπτώσεις και προνόμοια, ή να προσφέρετε εργασία, θα χαρούμε πολύ να  επικοινωνείσετε μαζί μας στο saed@doukas.gr… τόσο εύκολα!

Σε αυτό το πλαίσιο, με πολλή χαρά, σας παρουσιάζουμε την επιχείρηση των αποφοίτων μας,  Παναγιώτη, Χριστίνας, Αντωνίας και Άγγελου Συκαρά, eye Q:

eyeQ-Οπτικά Συκαρά,
Sikaras_eyeQ

Η εταιρία Συκαρά είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο των Οπτικών. Τα αδέρφια Συκαρά, (τα όποια όλα ήταν μαθητές στα Εκπαιδευτήρια Δούκα από το νηπιαγωγείο), συνέχισαν την δραστηριότητα της οικογενειακής τους επιχείρησης γύρω από τα Οπτικά είδη.

Ο Παναγιώτης (χρονιά 1990), η Χριστίνα (χρονιά 1991), η Αντωνία (χρονιά 1992) και ο Άγγελος (χρονιά 1998) υλοποιούν το όραμα τους για την ανάπτυξη της εταιρίας τους επεκτείνοντας και το δίκτυο λιανικής. Τα τέσσερα σημεία πώλησης (Golden Hall, Κηφισιά, McArthur Glen, Σοφοκλέους) θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα στο είδος τους αφού συνδιάζουν τη διάθεση προϊόντων άριστης ποιότητας με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πλέον με τις δραστηριότητες λιανικής, η εταιρία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διανομή προϊόντων Φακών Επαφής, Γυαλιών Ηλίου & Οράσεως, καλύπτοντας τις ανάγκες ολόκληρης της Ελληνικής αγοράς.

Όλες οι δραστηριότητες της εταιρίας Συκαρά, διέπονται από την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Αξίες της εταιρίας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, και η συνεχώς καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του. Όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρίας εργάζονται με πάθος για την υλοποίηση των στόχων της.

Τα αδέρφια Συκαρά έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις από τα χρόνια που πέρασαν ως μαθητές στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Εδώ και χρόνια υποδέχονται πάντα με μεγάλη χαρά παλιούς συμμαθητές, καθηγητές και υπαλλήλους των εκπαιδευτηρίων προσφέροντας τους ειδικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές.

image004

GOLDEN HALL
: Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ: 2106835010, golden@eye-q.gr
ΚΗΦΙΣΙΑ: Κυριαζή 36, τηλ: 2106233326, kifisia@eye-q.gr
ΑΘΗΝΑ: Σοφοκλέους 7-9, Αθήνα, τηλ: 2103217768, sofokleous@eye-q.gr
McARTHUR GLEN: Θέση Γυαλού, Σπάτα, τηλ: 210 6638056, spata@eye-q.gr

www.sicaras.gr
www.eye-q.gr

image006

https://www.facebook.com/sicaras
https://www.facebook.com/EyeQOpticalStores

image008

https://instagram.com/eye_q_opticalstores

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design