Εθελοντική Αιμοδοσία … γιατί μας ενώνουν Dεσμοί Αίματος

Εθελοντική Αιμοδοσία
… γιατί μας ενώνουν Dεσμοί Αίματος


Λόγω της επιδημίας COVID-19 έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΣΕΔ και το Σύλλογο Αποφοίτων ΣΑΕΔ, στo πλαίσιo της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, διοργανώνουν, για 2η φορά, κατά τη φετινή σχολική χρονιά,  εθελοντική αιμοδοσία · σε συνέχεια, μάλιστα, της εξαιρετικά επιτυχημένης αντίστοιχης πρωτοβουλίας του Δεκεμβρίου. 

Εάν είστε από 18 έως 65 ετών, χωρίς πρόβλημα υγείας και ζυγίζετε πάνω από 50 κιλά, σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Είναι σημαντικό να είστε ξεκούραστοι και να έχετε φάει ένα ελαφρύ γεύμα. Αίμα μπορείτε να δίνετε κάθε 3 μήνες. Η διαδικασία κρατάει 10-20 λεπτά, είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Κατά την προσέλευσή σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών. Για την αποφυγή συνωστισμού σας παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού ηλεκτρονικά, ΕΔΩ

Και μην ξεχνάτε! Μία  μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει να σώσει τη ζωή τριών συνανθρώπων μας.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο gov.gr, οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μεταβούν στα σημεία αιμοδοσίας στέλνοντας SMS στο 13033 με κωδικό 1.


Μαζί
κάνουμε τη
Dιαφορά!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design