Ένα Διάλειμμα, στις 4 του μήνα”

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι,

Τα ραντεβού δίνονται το Σεπτέμβρη γι’ αυτό και προτείνουμε, με αρχή την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, να δημιουργήσουμε μία σταθερή συνάντηση-ραντεβού για να μαζευόμαστε και … να τα λέμε: ιδέες, απόψεις, νέα σε χαλαρό ρυθμό … μεταξύ μας ή και με φίλους που θέλουν να ακολουθήσουν … η πρόσκληση είναι ανοιχτή!

Ο χώρος της συνάντησης κάθε φορά θα αλλάζει και θα ανακοινώνεται λίγες μέρες πριν αλλά η ημερομηνία είναι πάντα σταθερή: στις 4 κάθε μήνα… ανεξάρτητα από την ημέρα …Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη …ό,τι τύχει αρκεί να έχει ο μήνας 4, μαζευόμαστε όπως παλιά … σε «Ένα Διάλειμμα στις 4 του Μήνα».

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013, γύρω στις 9 μ.μ., στο Dalliance (Κυριαζή 19, Κηφισιά, 210.6230775) σας περιμένουμε!

Υ.Γ. Όσοι θέλετε μπορείτε να μας προτείνετε χώρους για τη μηνιαία συνάντηση που είναι δικοί σας, συνεργάζεστε, είναι κάποιου συναπόφοιτου ή απλώς …σας αρέσουν!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design