Εκδήλωση Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΑΕΔ 2017

Oι Απόφοιτοι των Eκπαιδευτηρίων μας συγκεντρώθηκαν, για ακόμη μια φορά, στο ετήσιο ραντεβού του ΣΑΕΔ για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Το βράδυ της Τετάρτης, 1ης Φεβρουαρίου, ο χώρος του “The Dalliance House”, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, μεταμορφώθηκε σε σχολικό προαύλιο γεμάτο γέλια, κέφι κι αναμνήσεις. Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Κυρίτση, ενώ ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με τους τυχερούς να φεύγουν με πλούσια δώρα. Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι μια ανάλογη συγκέντρωση πρέπει να επαναληφθεί σύντομα, αφού ο εορτασμός των 100 χρόνων του Σχολείου μας είναι αυστηρά υπόθεση… ΣΑΕΔ! Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα έχετε σύντομα νέα μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Λευτέρη Μπακόπουλο ΄94 για την ευγενική παραχώρηση του χώρου “The Dalliance House” , τον κ. Κυριαζή Δημήτρη ΄96 απο την “Αθηναικη Zυθοποιία”, τους κ. Βενιέρη Γιώργο ΄04 , Γιάννη Γρίσπο ’01 απο την “Green Cola” και τον κ. Σίμο Λαντίδη απο την “LANTIDES WINES” για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εκδήλωση. Tέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ.Σ για την συμβολή τους στην λαχειοφόρο αγορά

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design