Εορταστικό Δείπνο Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κ. Ειρήνη Ι. Δούκα καλωσόρισε, σε δείπνο που παρέθεσε στο Ξενοδοχείο Life Gallery, όλους τους Αποφοίτους, των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Σχολείο.

Σε αυτή τη γεμάτη αναμνήσεις εκδήλωση, οι Απόφοιτοι θυμηθήκαμε τα μαθητικά μας χρόνια και συναντηθήκαμε με τους παλιούς Καθηγητές και τους συμμαθητές μας. Ήταν μία ακόμη μοναδική ευκαιρία για να ανταλλάξουμε ευχές και να αναπολήσουμε τα χρόνια μας στα θρανία.

Μάλιστα, στην ξεχωριστή αυτή συνεύρεση, έγινε και η επίσημη ανακοίνωση για την 100η επέτειο γενεθλίων του Σχολείου, που το 2017 συμπληρώνει έναν αιώνα αδιάκοπης συνεισφοράς στην ελληνική παιδεία και την ελληνική κοινωνία.

Η βραδιά είχε ακόμη μια ιδιαιτερότητα. Δεν σηματοδότησε μόνο τον πολύχρονο, θερμό και οικογενειακό δεσμό των Αποφοίτων με το Σχολείο , αλλά και μία σχέση ζωής, που συνεχίζεται μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, αφού και εκείνα φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design