Λαμπερή βραδιά για την κοπή πίτας του ΣΑΕΔ!

Μια λαμπερή βραδιά οργανώθηκε το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο The Dalliance House, όπου τα μέλη του ΣΑΕΔ έδωσαν το παρόν ανταλλάσσοντας χαμόγελα και ευχές!

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Πρόεδρος Φιλίππα Μιχάλη – μαζί με το πολύ δραστήριο Δ.Σ., ενώ την κλήρωση για τα πλούσια δώρα έκανε ο Απόφοιτος μας και Ραδιοφωνικός Παραγωγός Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζει λαχνούς και να ξεσηκώνει το πλήθος!

Από την Οικογένεια του ΣΑΕΔ δεν έλειψαν για μια ακόμα φορά ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας και η κ. Νένη Δούκα, που πάντα στέκονται με αγάπη δίπλα στο Σύλλογο, αλλά και οι αγαπημένοι μας Illuminati Allumni!

Ευχαριστούμε πολύ τον +Απόφοιτο μας Λευτέρη Μπακόπουλο για την εξαιρετική φιλοξενία του στο The Dalliance House.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design