Skip to main content

Νέο Σεμινάριο ΣΑΕΔ: “Λύσεις στην Αναζήτηση Εργασίας”

Το Σάββατο, 25 Απριλίου, 2015, ο Σύλλογός μας διοργανώνει νέο Σεμινάριο με τίτλο: “Λύσεις στην Αναζήτηση Εργασίας- Τι θέλουν οι Επιχειρήσεις; Πώς μπορώ να ξεχωρίσω; Μύθοι και Πραγματικότητα”.

Το σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Σεραφείμ Καραΐσκο – Director, Head of Executive Search & Selection, ICAP, έχει στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τι ζητούν οι εταιρείες, όταν ψάχνουν προσωπικό, αλλά και να βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας.

Το workshop δίνει τις κατευθύνσεις για το πώς αναζητά κανείς εργασία, πως πρέπει να συμπεριφέρεται πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διεξαγωγή της συνέντευξης (interview), χρήσιμες συμβουλές και άλλα πολλά μικρά μυστικά επιτυχίας.

Θεματολογία Σεμιναρίου:
•    Αναντιστοιχία αγοράς και ζήτησης εργασίας. Τι θέλουν οι επιχειρήσεις, τι αναζητούν οι νέοι;
•    Γιατί οι νέοι δεν απορροφούνται από την αγορά εργασίας; Skills vs Attitude
•    Νέος εργαζόμενος: Γιατί δεν πληρώνομαι όσα αξίζω;
•    Αγγελίες και θέσεις εργασίας. Πού πρέπει, τελικά, να στείλω βιογραφικό; Γιατί δεν μου απαντούν  οι εταιρείες;
•    Παρουσία σε Social Media: Βοηθούν στη εξεύρεση εργασίας;

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:
•    Στελέχη Επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων
•    Υποψήφιους φοιτητές (προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο)

Ημερομηνία: Σάββατο 25 Απριλίου  2015

Χώρος
: Εκπαιδευτήρια Δούκα

Διάρκεια
: 3 ώρες: 10.00 – 13.00

Τιμή
:
•    Για μέλη του Συλλόγου (ΣΑΕΔ), μαθητές, αποφοίτους και εργαζόμενους  των Εκπαιδευτηρίων Δούκα:  ΔΩΡΕΑΝ
•    Ευρύτερο κοινό: € 10E

Για συμμετοχή: saed@saed.gr, 2106186000 –  κ. Έλλη Μιχαηλίδη

Ο Σεραφείμ Καραΐσκος είναι Director και ηγείται του τομέα Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών της ICAP Group. Έχει συντονίσει πληθώρα έργων εξεύρεσης Ανωτάτων (C Level) και ανωτέρων στελεχών στους περισσότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Πριν ενταχθεί στην ICAP Group  εργάστηκε  ως Head of Accounting & Finance Specialty, στον τομέα της εξειδικευμένης στελέχωσης της Randstad Hellas και ως Senior Consultant στην PricewaterhouseCoopers (PwC).
Είναι πιστοποιημένος αξιολογητής ΚΕΝΕΧΑ και SHL.

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, έχει πτυχίο Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ), με εξειδίκευση στο Ανθρωπινό Δυναμικό από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό έχοντας συμμετάσχει σε έργα σχεδιασμού συστημάτων διοίκησης της απόδοσης, προετοιμασίας και διεξαγωγής κέντρων Αξιολόγησης και Ανάπτυξης, αναδιοργάνωσης και διαχείρισης της αλλαγής. Επίσης, είχε σημαντική συμβολή σε 2 από τα μεγαλύτερα έργα στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού στο Τραπεζικό χώρο στην Ελλάδα (Διοίκηση της Απόδοσης, Στοχοθεσία, Περιγραφές θέσεων, Δείκτες μέτρησης της απόδοσης).