Όλοι Μαζί πιο D-υνατοί! Τρέχουμε για τη ζωή!

GREECE| DIGITAL RACE FOR THE CURE 2021
1-2 & 3 Οκτωβρίου 
Και φέτος,  Όλοι Μαζί θα είμαστε πιο D-υνατοί· 
Σε έναν κοινό αγώνα, ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, το Greece Race for the Cure®.  Με το «Άλμα Ζωής” να μας καλεί σε μια πανευρωπαϊκή και για 2η συνεχή χρονιά, διαδικτυακή γιορτή·
Κι εμείς, *ασφαλώς*, θα δώσουμε το “παρών”! 

Στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021, σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να συμμετάσχουμε στο Digital Race for the Cure®, το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. 

Δηλώστε συμμετοχή (με τον κωδικό:B1E129B μπορείτε να εγγραφείτε στην ομάδα των Εκπαιδευτήριων Δούκα) και περπατήστε ή τρέξτε για… τη ΖΩΗ!

💟 Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάστε τις στα προσωπικά σας Κοινωνικά Δίκτυα, με το hashtag #RFTC21 και το hashtag του Σχολείου μας: #ProudtobeD

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design