Το πρώτο networking event από τον Σύλλογο αποφοίτων

Οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, με την καλή διάθεση, το κέφι και την ενότητα που προέρχονται από τις ευχάριστες σχολικές αναμνήσεις τους,  συναντήθηκαν στο πρώτο Networking Event που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων του σχολείου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δημιουργηθεί ένα καλά ενημερωμένο δίκτυο το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά με την επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα του κάθε μέλους.

Μέσα από το δίκτυο αυτό, οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με τους παλιούς τους συμμαθητές για να αναζητούν τις επαγγελματικές τους συμβουλές και υπηρεσίες σε πολλούς τομείς δραστηριότητας. Αυτή η επικαιροποιημένη βάση δεδομένων θα ανανεώνεται μέσα σε ασφαλή χώρο στο νέο site του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα www.saed.gr.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πίττας ενώ προβλήθηκαν και εικόνες από παλιότερες εκδηλώσεις. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Δούκα – Πατέρα, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η αισιοδοξία, η συντροφικότητα και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των αποφοίτων αποτελούν σημαντικές αξίες που συμβάλλουν σίγουρα στην αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής συγκυρίας.

0029
0055
0041
0032
0003
Networking
0042
0009
0012
0058
Networking1
0008
0030
0050

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
ΑΣΕΔ
ΔΑΪΣ
ΔΑΪΣ
© 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
dual.design