Το πρώτο networking event από τον Σύλλογο αποφοίτων

Οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, με την καλή διάθεση, το κέφι και την ενότητα που προέρχονται από τις ευχάριστες σχολικές αναμνήσεις τους,  συναντήθηκαν στο πρώτο Networking Event που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων του σχολείου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δημιουργηθεί ένα καλά ενημερωμένο δίκτυο το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά με την επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα του κάθε μέλους.

Μέσα από το δίκτυο αυτό, οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με τους παλιούς τους συμμαθητές για να αναζητούν τις επαγγελματικές τους συμβουλές και υπηρεσίες σε πολλούς τομείς δραστηριότητας. Αυτή η επικαιροποιημένη βάση δεδομένων θα ανανεώνεται μέσα σε ασφαλή χώρο στο νέο site του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα www.saed.gr.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πίττας ενώ προβλήθηκαν και εικόνες από παλιότερες εκδηλώσεις. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Δούκα – Πατέρα, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η αισιοδοξία, η συντροφικότητα και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των αποφοίτων αποτελούν σημαντικές αξίες που συμβάλλουν σίγουρα στην αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής συγκυρίας.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design