ΣΑΕΔ Speed Networking Event

 

 

 

Την Τετάρτη 10 Μαϊου στις 19:00, ο Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα, σας προσκαλεί στο πρώτο Speed Networking Event το οποίο θα διεξαχθεί στον χώρο της StudySmart, στο Μαρούσι.
Το Speed Networking Event αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας, ανταλλαγής ιδεών και αλληλοϋποστήριξης ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου μας.
Σας περιμένουμε όλους !!

✔️Κρατήσεις: 210 61 86 000 (422) / saed@doukas.gr
✔️Tοποθεσία: Αιγιαλείας 54, Μαρούσι
✔️Don’t forget your business cards
*Μέσα από την μέθοδο του Speed Networking Event, όλοι οι συμμετέχοντες, ανά δυάδες, έχουν την ευκαιρία να συστηθούν μεταξύ τους και να παρουσιάσουν το επαγγελματικό τους προφίλ και τους στόχους τους, μέσα σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design